2117257881 6945078666 Γλυκά Νερά
hero image
Facebook
banner imagebanner image
 
 
Μελέτη - Εγκατάσταση Κλιματισμού
Οικονομική τοποθέτηση κλιματιστικού Κορωπί, Σαρωνίδα, Παιανία, Γλυκά Nερά, Γέρακας, Αγία Παρασκεύη, Χολαργό, Αγία Μαρίνα, Καλύβια, Λαγονήσι, Παλλήνη και όλη την Αττική.
 
Λόγο της ραγδαίας κλιματικής αλλαγής, ο κλιματισμός στην εποχή μας αποτελεί απαραίτητος για όλα τα σπίτια, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και για κάθε κτήριο, ειδικά στα αστικά κέντρα. 
 
Μελέτη και Εγκατάσταση κλιματιστικών από 90€
 
Η επιχείρηση μας "KASTRINAKIS CLIMA & COOLING" η οποία εδρεύει στα Γλυκά Νερά και αποτελείται από μία άρτια εκπαιδευμένη ομάδα ψυκτικών, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο τον κλιματιστικών δίνοντας έμφαση στις ανάγκες, στις απαιτήσεις και στην οικονομική δυνατότητα των πελατών μας. 
 
Σας παρέχουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό κορυφαίες υπηρεσίες εγκατάστασης κλιματιστικών (όλων των τύπων και των εταιρειών) σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με δωρεάν μελέτη χώρου και εγγύηση. 
 
Σας εγγυόμαστε την άριστη τοποθέτηση και την σωστή λειτουργία οποιουδήποτε συστήματος κλιματισμού ή κλιματιστικών μονάδων και προσφέρουμε στο χώρο σας εργονομία, λειτουργικότητα, υψηλή αισθητική και άνεση.
 
Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο του κλιματισμού και σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές με εγγύηση.  
 

  

Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές:
Μελέτη - Εγκατάσταση Κλιματισμού Κορωπί, Σαρωνίδα, Παιανία, Γλυκά Nερά, Γέρακας, Αγία Παρασκεύη, Χολαργό, Αγία Μαρίνα, Καλύβια, Λαγονήσι, Παλλήνη και όλη την Αττική.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Ολυμπιονικών 33, Γλυκά Νερά / Αττική Τηλ: 2117257881, 694 5078666